Vyčistěte byt od štěnic


Naše příbytky a obydlí si oblíbily už hodně dávno. Řeč je samozřejmě o parazitovi jménem štěnice. Jedná se o nočního živočicha, proto není divu, že si na nás pochutnává nejvíce v noci, kdy vylézá a jde se „najíst“, a jelikož jde o krvelačnou bestii, tak nás štípe a kouše. Živí se krví jakýchkoliv teplomilných živočichů, čili i zvířat. Nejčastěji se usadí přímo v posteli, jedná se o štěnici postelní, kde má skvělou skrýš a své zázemí, odkud podniká své krvavé výpravy za potravou. Chce jediné – přežít, jenomže to my také, a pokud máte v posteli štěnice a víte, jak je to nepříjemné a bolestivé, když vás kousnou, tak nechcete nic jiného, než se jich okamžitě zbavit!

Chcete je vyhubit svépomocí? Měli jste doma různé odpuzovače a používali jste běžné přípravky? Jenomže žádný výsledek jste nezaznamenali? Štěnice jsou totiž čím dál odolnější a vůči běžným insekticidům rezistentnější. Jak se tedy zbavit tohoto nežádoucího parazita? Pomůže jedině účinná a poctiváderatizace štěnic Praha-deratizacnisluzby.

škůdce

Tato služba není nijak drahá. Naopak v porovnání za slastný odpočinek a dokonalý spánek, bez štípanců a škrábanců, to je přeci k nezaplacení.

Pokud jim to dovolíte, budou na vás parazitovat nepřetržitě. Nejvhodnější je proto zasáhnout včas a rázně, abyste se tohoto problémů úplně zbavili a nepřítele včas odstranili. V opačném případě se totiž bude roztahovat ve vaší posteli a nepomůže mnohdy ani vyměnit postel nebo matrace.

postřik

Deratizace je účinná, ale i šetrná. Nemusíte se obávat, že byste posléze nemohli měsíc do objektu vstoupit. Používají se speciální přípravky s vysokou účinností, jedině tak máte jistotu pozitivního výsledku, tedy že budou všichni škůdci vyhubeni a už se k vám do domu nikdy nevrátí.

Domácí přípravky pomalu přestávají účinkovat. Štěnice jsou totiž odolné a čím dál více si vypěstovávají větší imunitu vůči běžným přípravkům na hubení těchto škůdců. Proto se můžete setkat s neúspěchem, pokud používáte běžné prostředky a bohužel se vám nedaří tohoto malého, ale zákeřného nepřítele zlikvidovat.